Příjmy a výdaje čs. domácností, zejména domácností nepracujících důchodců v roce 1991. - Rýdl, D.
Prehľad niektorých faktorov, ktoré ovplyvnili príjmy domácností v roku 1991. Vývoj cien po ich liberalizácii a vplyv tohto vývoja na rozpočet domácností: znížil sa objem nákupov a penzisti vyberajú tovar veľmi pozorne. Štatistické údaje o dopade vývoja cien na domácnosti dôchodcov.