Majsterský list. Technika práce. Prevádzková prax. Riadenie ľudí.
Dôležitosť učenia sa z chýb a uznania "práva na chyby" pri zvyšovaní úrovne výroby. Význam určenia poradia dôležitosti úloh. Najčastejšie chyby v praxi pri určovaní cien. Postup pri hľadaní dobrých pracovníkov. Povinnosť majstra vyrábať hospodárne. Dôležité vlastnosti majstra.