Personální marketing.
Personálny marketing je výzvou budúcnosti. Predmetom trhovej ponuky nie je personál, ale pracovné miesta. Neoslovuje všetkých záujemcov o prácu, ale len tých pravých. Je to systém myslenia a konania orientovaný nielen do okolia podniku, ale aj dovnútra. Vyvoláva vznik špecifickej kultúry zameranej na pracovníkov.