Dochody i konsumpcja - uwarunkowania i perspektywy. - Deniszczuk, L.
Referát na vedeckej konferencii vo Varšave v r. 1992. Reálne príjmy obyvateľstva v r. 1989-1992. Ukazovatele cien tovarov v r. 1989-1992. Dynamika reálnych hodnôt príjmov. Predpoklady príjmovej politiky v r. 1993 a jej vplyv na formovanie príjmov v ďalších rokoch. Spotreba v r. 1989-1992. Zmeny pružnosti príjmov v období 1974-1991. Predvídané tendencie zmien úrovne a štruktúry spotreby. Vplyv spotreby na hospodársky rast.