Insiders and outsiders in wage formation. The Dutch case. - Graafland, J.J
Výskum relevantnosti teórie vplyvu zamestnaných a nezamestnaných na formovanie miezd na príklade Holandska. Skúmanie príčin trvajúcej nezamestnanosti v niektorých európskych krajinách. Vzťah miezd a miery dlhodobej nezamestnanosti. Analýza kvantitatívnej relevantnosti rôznych ukazateľov trhu práce.