Náhrady diét podnikateľov. Väčšinu výdavkov treba dokladovať.
Výklad a aplikácia právnych predpisov spojených so zahrnutím výdavkov na pracovnú cestu (v tuzemsku a zahraničí) do nákladov spojených s týmito cestami. Použitie vlastného vozidla, ubytovanie. Náhrada diét zamestnancom súkromného podnikateľa upravená v zákone č. 119/1992 Zb.