Emploi et chômage des femmes. - Ouin, B.
Nezamestnanosť žien ostáva aj naďalej oveľa vyššia ako nezamestnanosť mužov. Analýza ekonomických a sociálnych príčin tejto nerovnosti. Návrhy na zlepšenie súčasnej situácie. Nezamestnanosť a miera nezamestnanosti podľa pohlavia v niekoľkých industrializovaných krajinách. Zvláštnosti nezamestnanosti žien. Nezamestnanosť žien v Európe. Príprava chlapcov a dievčat na aktívny život vo Francúzsku. (CEDT-Aujourd'hui 1992, č. 105.).