Recesia v európskom priestore. Všeobecný trend - pokles zamestnanosti. - Stanek, Vojtech
9,6 percentná miera nezamestnanosti v polovici r. 1992 v krajinách Európskych spoločenstiev. Situácia a komentované štatistické údaje za západoeuópske krajiny, USA, postkomunistický blok. Trendy zamestnanosti do r. 2000 podľa novín The European z 30.12.1992.