Zložité vzťahy na trhu práce. - Stanek, Vojtech
Makroekonomické nástroje ovplyvňovania trhu. Vlastné nástroje trhu práce. Právo občanov na zamestnanosť. Inštitucionalizácia systému služieb zamestnanosti. Úrady práce a ich základné úlohy. Práca personálnych útvarov.