Zákon Národnej rady Slovenskej republiky zo 17. decembra 1992 o Fonde zamestnanosti...
Úplné znenie zákona NR SR zo 17. decembra 1992 o Fonde zamestnanosti Slovenskej republiky a o zmene a doplnení niektorých ďalších zákonov.