Za prácou do Českej republiky. K niektorým právnym normám pri vzniku dvoch štátov. - Jouza, L.
Právne predpisy upravujúce vzájomné zamestnávanie občanov Česka a Slovenska po rozdelení na základe Zmluvy medzi Českou a Slovenskou republikou o vzájomnom zamestnávaní občanov.