V Bratislave miera nezamestnanosti únosná. - Zábojníková, M.
K 31.12.1992 predstavovala nezamestnanosť v Bratislave 3,8 perc., v porovnaní s celoslovenským priemerom je približne trojnásobne nižšia. Výklad príčin tohto nízkeho stavu nezamestnanosti a predpokladaná miera nezamestnanosti v r. 1993.