double entry method for the construction of biregional input-output tables. - Boomsma, P.
Prehľad holandských skúseností pri zostavovaní a aktualizácii (medzi) regionálnych tabuliek a diskusia o vlastnostiach štandardizovanej metódy zostavovania dvojoblastných tabuliek s dvomi vstupmi (DEBROT). Metóda systematicky a obvyklým postupom pridáva koeficienty predaja a nákupu.