Bilateral monopoly and industrial location. - Cheng, D.
Skúmanie úlohy maximalizácie zisku prostredníctvom rokovaní pri lokalizačných rozhodnutiach bilaterálneho monopolu. Možnosti existencie intermediálnych lokalít pre kupujúceho a predávajúceho. Závislosť vplyvu rastu nákladov na energiu na štruktúre priemyselných lokalít nielen od charakteru výrobnej funkcie kupujúceho, ale aj výrobnej funkcie predávajúceho.