R and D facilities and professional labour: Labour force dynamics in high technology. - Malecki, E.J
Skúmanie rozhodnutí o preferovaní lokalít vo výskumných a vývojových zariadeniach. Vplyv dynamiky profesionálnych pracovníkov na trh pracovných síl. Faktory kvality života a veľkosti miest pri úvahách profesionálnych pracovníkov a firiem. Výhody veľkých aglomeračných úspor spojených s veľkými mestskými územiami.