Strategie a nástroje regionální politiky v procesu transformace. - Hučka, Miroslav
Prechod na trhovú ekonomiku vytvára predpoklady pre skutočné uplatnenie regionálnej politiky. Konštituovanie regionálnej politiky v českej ekonomike. Teoretická základňa orientácie regionálnej politiky v procese transformácie českej ekonomiky. Charakteristika stratégie regionálnej politiky a nástrojov regionálnej politiky.