<The> contribution of publicly provided inputs to states economies. - Garcia-Mila, T.
Špecifikovanie regionálnej výrobnej funkcie, ktorá okrem pracovných síl a súkromného kapitálu zahrnuje dva štátom realizované inputy - diaľnice a vzdelávanie. Uvedenie panela údajov ročných porovnaní štátov USA za r. 1969-83 na sledovanie koeficientov elasticity inputov podľa špecifikácie, ktorá počíta s rozdielmi v čase a v jednotlivých štátoch.