VD Směr hledá řešení.
Informácia o výrobnom družstve Směr a jeho dnešnej situácii. História družstva, jeho výrobný program, a najdôležitejšie úspechy. Skúsenosti s pokusmi nadviazať spoluprácu so zahraničnými partnermi. Problémy s vysokými nárokmi západných trhov na kvalitu. Predpoklady ďalšieho rozvoja.