Cartels et entraves a la concurrence sur le marché intérieur suisse.
Rozsah a štruktúra švajčiarskeho vnútorného trhu. Význam horizontálnych a vertikálnych kartelov, ich charakteristika. Kartely a otvorenosť voči medzinárodnej výmene. Diskriminácia na trhu kontroly podnikov. Normy a technické dispozície zodpovedajú medzinárodným. Legálne monopoly a verejné podniky. Verejný trh. K reforme politiky konkurencie? (Etudes économiques de l'OCDE, Suisse, sept. 1992.).