S výhodou polročného predstihu. Slovenská obchodná a priemyselná komora - zástupca podnikateľských subjektov - sa hlási o slovo. - Mihok, P.
Rozhovor s predsedom Slovenskej obchodnej a priemyselnej komory Petrom Mihokom. SOPK začala svoju oficiálnu činnosť 1.7.1992. Výsledky a plány činnosti SOPK. Regionálne komory. Medzinárodná spolupráca. Vzťahy so štátnou správou.