O pochodach k formirovaniju bjudžetnoj sistemy Rossijskoj federacii na 1993 g. - Petrov, V.A
Rozpočtová politika v r. 1993. Zdroje príjmov rozpočtovej sústavy. Daň z pridanej hodnoty a spotrebiteľské dane. Daň zo zisku a daň z príjmov občanov. Príjmy z privatizácie a majetková daň. Výdavky zo štátneho rozpočtu. Investičná politika. Náklady na konverziu. Náklady na správny aparát.