Porostou vojenské výdaje? - Bautzová, Libuše
Na obranu Českej republiky bolo v r. 1993 zo štátneho rozpočtu vyčlenené 23 miliard korún. V r. 1989 to bolo pre celú federáciu 37 mild. Odpovede na otázky, či táto suma pre rok 1993 nie je vysoká a ako sú tieto prostriedky využívané.