Regional financial segmentation in the United States. - Bias, P.V
Redukovaná forma modelu poskytovania financií regiónom a skúmanie skutočnej finančnej podpory regiónom v niektorých štátoch USA. Regionálne členenie finančného trhu. Vplyv medzioblastného obchodu na poskytovanie financií regiónom.