Rossijskij bjudžet na novom etape. - Počinok, A.P
Ťažkosti s vypracovaním štátneho rozpočtu Ruska na r. 1992. Minimalizácia rozpočtových výdavkov. Možnosti doplnkových príjmov a daňové úniky. Hranica rozpočtového deficitu. Vzťah federálneho rozpočtu a rozpočtu republík. Metodika tvorby ruského štátneho rozpočtu. Rozpočet a daňová inšpekcia. Daňová sústava Ruska.