Daň z přidané hodnoty v zemědělství. - Ferklová, M.
Uplatnenie dane z pridanej hodnoty (DPH) v Českej republike. Registrácia platcov dane. DPH a drobní podnikatelia. Príklady mechanizmu dane. Príklady výpočtu DPH na pestovaní pšenice, výkrme prasiat a produkcii mlieka.