Kontinuální daňová reforma a priorita cílů. - Dvořák, Petr
Etapy daňovej reformy v ČSFR (3. etapa od 1.1.1993). Ciele reformy: zladenie daňovej sústavy s trhovým mechanizmom, zjednodušenie daňového systému. Zmena priorít cieľov v súvislosti s meniacou sa ekonomickou situáciou. Cieľ súčasnej etapy - dosiahnutie potrebného daňového výnosu.