Metodologie odhadu příjmů daňové reformy ČSFR. - Kodrzycki-Henderson, Y.
Kvantitatívne techniky analýzy daňovej reformy. Možnosti zvýšenia výnosu daní. Funkcie odboru daňových analýz: predvídanie daňových príjmov, odhah príjmov, vyplývajúcich zo zmien v zabezpečení daní a analýza ekonomických dôsledkov daňových zákonov. Modely pre určenie príjmov z dane z pridanej hodnoty.