Nalogoobloženie v SŠA. - Kňjazev, V.G
Mechanizmus zdanenia podnikov a jednotlivcov v USA. Dane zo zisku podnikov. Výpočet dane zo zisku. Pravidlá kalkulácie vlastných nákladov podnikov. Amortizácia a dane. Dane z individuálnych príjmov. Kategórie individuálnych daňových poplatníkov. Diferencovaný systém daňových úľav.