Nalogovyje istočniki finansirovanija dorožnych rabot. - Podol'skaja, L.I
Nový mechanizmus financovania výstavby a údržby cestnej siete v Rusku. Tvorba cestného fondu z daňových poplatkov. Cestná daň, daň z predaja pohonných hmôt, daň na dopravné prostriedky, spotrebná daň na osobné automobily ako zdroje tvorby cestného fondu. Federálne a teritoriálne cestné fondy. Normatívy tvorby cestného fondu.