Podnikatelská daň z příjmů. - Jouza, L.
Druhy príjmov, ktoré sa zdaňujú v ČR a SR od r. 1993. Zdaňovanie peňažných a nepeňažných príjmov. Spôsob platenia dane v obchodných spoločnostiach. Prípady oslobodenia od platenia daní. Metóda a postup vypočítania dane. Výška dane z príjmov fyzických osôb pre pracovníkov na rozdiel od dane zo mzdy. Daňové priznanie za príjmy za predchádzajúci kalendárny rok.