Příklady daňových dokladů. Faktury a paragony musí splňovat obsahové náležitosti dané zákonem.
Čo musia obsahovať a ako majú vyzerať daňové doklady v Českej republike. Príklady zachytávajúce situácie, ku ktorým dochádza pri dodávkach tovaru. Bežné daňové doklady. Daňové dobropisy a vrubopisy. Doklady o použití.