Vybrané otázky fiskálního federalismu v kontextu čs. daňové reformy. - Štěpánek, Petr
Deľba kompetencií z hľadiska daňovej legislatívy a daňovej politiky. Zdanenie dovozov daňou z pridanej hodnoty. Možnosti vytvorenia fondov štátneho poistenia (sociálneho a zdravotného poistenia a fondu zamestnanosti) na republikovej úrovni.