Vyhláška Ministerstva financií Slovenskej republiky o výpočte preddavku na daň z príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov na mesačné obdobie.
Tabuľka preddavkov na daň z príjmov fyzických osôb zo závislej činnosti a funkčných požitkov pre mesačné obdobie.