Zoznam členov SKDP na základe vydaného Osvedčenia oprávnených poskytovať daňové poradenstvo.
Zoznam členov Slovenskej komory daňových poradcov, ktorí sú na základe Osvedčenia oprávnení poskytovať poradenstvo v zmysle zákona SNR 78/1992 Zb.