Zákon o dani z pridanej hodnoty s komentárom a príkladmi. - Králik, Peter
Zákon č.222/92 Zb. o dani z pridanej hodnoty zo 16. apríla 1992 so zapracovaním zmien a doplnkov vyplývajúcich zo zákona č.596 Zb.