Problemy gosudarstvennogo dolga Rossii. - Zlatkis, B.I
Vplyv štátneho dlhu na vybilancovanosť rozpočtu. Vnútorný dlh z cenných papierov emitovaných bývalým ZSSR a jeho obsluha v Rusku. Emisia cenných papierov na federálnej a miestnej úrovni. Úloha investičných fondov.