Zakon o subvencijach. - Lubjanoj, A.I
Nerovnomerný teritoriálny rozvoj jednotlivých oblastí Ruska. Regulovanie teritoriálnych rozpočtov - diferencované platby do štátneho rozpočtu. Subvencie a teritoriálne rozpočty. Rozdiel medzi dotáciami a subvenciami. Adresnosť subvencií. Podmienky poskytovania subvencií. Bežné a investičné subvencie.