Aktivity Slovenskej záručnej banky. - Drška, J.
Zameranie Slovenskej záručnej banky (SZB). Štyri základné smery rozvojových impulzov v ekonomike SR: 1. podpora vzniku a rozvoja súkromných podnikov, 2. pomoc internacionalizácii prostredníctvom vstupu na zahraničné trhy, 3. podporovať proces reštrukturalizácie podnikov a privatizácie, 4. poskytovať pomoc pri riešení otázok regionálnej politiky. Preberanie záruk SZB v rámci Projektu PHARE. Proces podpory exportu. Činnosť SZB v rámci podpory súkromného podnikania.