Investiční privatizační fond: Společný postup. - Podnecký, D.
Hlavné problémy spoločného postupu jednotlivých investičných fondov: odovzdávanie vlastníckych práv v jednotlivých podnikoch, otázky ekonomickej životaschopnosti malých fondov a problematika usporadúvania valných zhromaždení investičných fondov.