Les crédits font-ils encore les dépôts? - Lévy-Garboua, V.
Ekonomická teória banky. Makroekonomická teória banky. Dve teórie banky. Hypotézy o bankovej konkurencii. Ako sa správajú banky? Rozvoj sicav (Investičná spoločnosť s variabilným kapitálom). Úvery tvoria menej vkladov. Multiplikátor financovania. Zavedenie sicavov. Závery. (Banque 1992, č.524.).