Terminologie finančního účetníctví. Slovník bankéře.
Za medzinárodný jazyk v bankovníctve je považovaná angličtina, ktorá zaručuje jednoznačnosť výkladu používaných výrazov. Medzi bežne používané termíny patrí aj Accouting Period (účtovné obdobie), Auditors Report (tiež Auditors' Opinion) - revízna doložka, revízne osvedčenie, Capital Stock (základný účastinný kapitál), Consolidated Balance Sheet (konsolidovaná bilancia).