VÚB INVEST v druhom roku svojej činnosti. - Vaškovič, L.
Rozvoj investičných spoločností koncom r. 1991 na Slovensku. Vznik VÚB KUPÓNU a jeho založenie dcérskou akciovou spoločnosťou Všeobecnej úverovej banky. Údaje o investičnom fonde VÚB KUPÓN. Rozvoj a činnosť investičnej spoločnosti VÚB INVEST.