Zdravá protiváha na peněžním trhu. - Machala, Karel
Aktivita Investičnej banky ČR po oddelení slovenskej časti v r. 1992. Nákup 48 perc. akcií Poštovej banky a jeho význam pre Investičnú banku. Predpokladaný hospodársky výsledok v r. 1993. Situácia v poskytovaní dlhodobých úverov pre podnikateľov. Úvahy o blížiacej sa vlne bankrotov neprosperujúcich podnikov.