<Die> Verantwortung für eine stabile Währung. - Gaddum, J.W
Úloha ceduľovej banky pri udržiavaní stability meny a jej špecifické úlohy v zjednotenom Nemecku. Postup od vytvorenia európskeho vnútorného trhu cez koordináciu peňažnej politiky v r. 1994 k menovej únii v r. 1999. Perspektívy vzťahu národných emisných bánk a európskej emisnej banky. Problémy adaptácie na jednotnú menu. Udržanie dôvery v nemeckú marku.