<Die> Verantwortung für eine stabile Währung. - Schmidt, A.
Zodpovednosť Nemeckej spolkovej banky (Deutsche Bundesbank) za stabilitu meny. Emisná banka ako sila, vnášajúca systém do peňažného hospodárstva. Nemecká marka v európskych integračných procesoch. Štát a spolková banka ako nositelia hospodárskej politiky. Priority finančnej politiky. Emisná banka ako normotvorná inštancia.