Econometric analysis of demand for money in Czecho-Slovakia. - Kárász, Pavol
Národohospodárske súvislosti určujúce vývoj dopytu po peniazoch z hľadiska čs. hospodárskej reformy. Väzby medzi národným dôchodkom, cenovou úrovňou a kurzom s prihliadnutím na požadovanú masu peňazí zo strany spotrebiteľov a podnikov.