Faut-il chercher l'inflation zéro? - Betbeze, Jean-Paul
Svetové hospodárstvo prežíva v súčasnosti infláciu. Nulová inflácia nie je už nedostupná. Vývoj spotrebiteľských cien. Autori si kladú otázku, či nulová inflácia nevyvolá zníženie úrokov. Inflácia a záväzná výkonnosť v USA. Recesia podmienkou nulovej inflácie. Dvojitá prekážka pre menové oživenie: 3 percentný rast cien je primeraný. (Aceélérations 1992, č.12.).