Financial innovations and currency demand: some new evidence. - Virén, M.
Význam merania finančných inovácií pre modelovanie menového dopytu. Nové dôkazy potvrdzujúce význam úlohy finančných inovácií pre menový dopyt. Použitie fínskych údajov o transakciách s úverovými kartami pre zhodnotenie rovnováhy menového dopytu. Otázka vplyvu transakcií s menovými kartami na menový dopyt.