Kartotéka platidiel po novom. - Porošin, B.
Vzrastajúci výskyt falošných bankoviek na území Slovenska. Spôsoby zhotovovania falzifikátov. Informácie o pravých bankovkách, ich ochranných prvkoch, platnosti a prekluzii kartotéka patidiel. Pobočka NBS v Banskej Bystrici začala vytvárať koncepciu kartotéky platidiel distribuovanej ako software. Využitie možností počítačovej grafiky. Využitie počítačov. Vytvorenie Kabinetu platidiel.