Měnová politika. - Vít, J.
Česká národná banka (ČNB) prevzala po ŠBČS úlohu centrálnej banky. Je poverená uskutočňovaním menovej politiky. Rozhovor s viceguvernérom ČNB o cieľoch menovej politiky, nástrojoch k udržaniu minimálnej inflácie, nástrojoch k udržaniu kurzu, menovom usporiadaní so Slovenskom a o menovej odluke.